Återbesök

Jag berättade för Alva i söndags lite om mina funderingar om allt tålamod som måste uppbådas skopvis i det här livet/ mitt liv!

Vi får väl alla en släng av sleven i form av barn, och kanske val av yrke och annat men fast att jag tycker jag har utvecklat en hel del tålamod och även ett mått envishet så skulle läxan tydligen göras än mer noggrannt

Därför har jag nog begåvats med den lilla Tosca som kräver envishet, listighet och tålamod.

Vi var hos vetten idag klockan 9 och tillsammans försökte vi oss på att lista ut olika knep att få det lilla livet att sätta ner foten och gå på alla fyra… om hon inte går igång efter simningen nu på torsdag och tisdag i nästa vecka då blir det till att ta till fulare knep. Sätta på en ”sko” på det benet hon väljer att gå på eller något annat som gör det ”obekvämt” för henne.

Ett alternativ är ju att helt enkelt ”klicka in henne” och träna henne med ren lydnad till att gå på alla benen igen.

Vi ska försöka oss på att trampa runt på en ”luftmadrass” och klättra i blåbärsriset och nu när det är sommar, självklart simma i havet som ju ligger just framför våra fötter.

Jag förstår att hon tröttnat på operationer och delvis har jag det med, men nu är det som det är och att ge upp är ju inget alternativ.

Vi har i alla fall ”frikort” hos vetten, vi bara slinker ut förbi kassa disken som värsta VIP-kunderna när vi är där numera 😉

”Envis är åsnan, men ännu mera envis är Maria”

”Ivern river i hans blodomlopp”

Annonser

...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s